EEN TAI CHI WORKSHOP ALS BEDRIJFSUITJE

Met een Tai Chi Workshop bent u verzekerd van een originele invulling van het bedrijfsuitje! Tai Chi in Bedrijf verzorgt Tai Chi workshops als invulling van personeelsuitjes of als 'break' tijdens vergaderingen. Tai Chi wordt ook wel 'karate voor slakken' genoemd, toch gaat het niet alleen over ontspannen. Er wordt veel gelachen en er is veel aandacht voor een dynamische interactie in de groep. Een Tai Chi workshop is dan ook heel geschikt om op een leuke manier - relaxed maar toch ook dynamisch - invulling te geven aan een bedrijfsuitje of een bijeenkomst waar teambuilding voorop staat.

Enthousiaste klanten van Tai Chi in Bedrijf 

De Workshops van Tai Chi in Bedrijf worden enthousiast ontvangen door klanten zoals blijkt uit de volgende reacties:
  • KLM: “Isabelle, nog bedankt voor de leuke workshop en inderdaad iedereen was enthousiast! Groeten, Esther Zwieserijn.” 
  • Sick BV: “..Goede uitleg en tot onze grote verbazing deed echt iedereen mee. Wat hebben we gelachen ..” 
  • Tempo Team: “..Vol lof over de aanpak en begeleiding door Isabelle..”
  • IJssalon min12: “Wij vonden de workshop enorm leuk...”

Toepassing van Tai Chi in het dagelijks leven

Tijdens de Workshops is er veel aandacht voor de praktische toepassingen van Tai Chi in het dagelijks leven, bijvoorbeeld de omgang met klanten en collega's. Het verhaal over de praktische toepassing van Tai Chi-principes zal qua thema's worden aangepast aan de groep. Bijvoorbeeld: 
- 'Tai Chi -principes en leiderschap' voor managers.
- 'Omgaan met lastige klanten' 
- 'Zakendoen met China'
- 'Omgaan met veranderingen'.

Praktische informatie 

De duur van een workshop kan in overleg worden vastgesteld (meestal ongeveer een uur). Workshops kunnen overal in het land plaatsvinden: binnen (op een locatie naar voorkeur) of buiten aan het strand, in een park of op een grasveld. Aan de locatie worden geen bijzondere eisen gesteld. Vinden van een geschikte locatie is desgewenst extra service.
Een workshop in Engels, Duits of Frans behoort tot de mogelijkheden van Tai Chi in Bedrijf. Speciale kleding is niet nodig. De workshops kunnen verzorgd worden voor groepen van pakweg 20 tot 200 personen.

Enthousiaste klanten van Tai Chi in Bedrijf zijn Ernst en Young, TNO, Kennedy van der Laan advocaten, Jong MKB, Schiphol Development Company, Unilever, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, TGP, Elsevier e.a.

Meer informatie, brochure en offerte op aanvraag. 
Bel 020-6658133

of 

klik hier
voor e-mailcontact

 

  Home